20-JUN

BENEFIETAVOND -ZAANS NOODFONDS VOOR POPMUZIEK | FLUX TV

Locatie

Flux TV

Plaats

Youtube stream

Voorverkoop

€ donatie

Deurverkoop

€ donatie

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:00 uur

Link Livestream: https://youtu.be/rMI1oianvuE

De Zaanse popcultuur kende voor het coronavirus een enorme opleving. Steeds meer bands, artiesten en nieuw talent werden landelijk zichtbaar en steeds populairder. Dit succes was niet alleen te danken aan de kwaliteit van de muziek, maar ook aan de ondersteuning van plaatselijke culturele ondernemers als producenten, boekingskantoren, aanbieders van oefenruimtes en culturele podia.

Nu het virus langer onder ons is en alle evenementen zijn afgelast, verkeren steeds meer culturele ondernemers in financiële nood. Niet alle ondernemers komen door omstandigheden in aanmerking voor de kabinetssteun. Daarnaast duurt de aanvraagprocedure soms zolang dat ondernemers al over de kop gaan, nog voordat over eventuele financiële steun is beslist.

Daarom hebben een aantal prominente Zaankanters uit de popsector een noodfonds opgericht om ondernemers daar waar het kan, tegemoet te komen. Het fonds wil graag dat de popcultuur in de Zaanstreek blijft én weer verder kan groeien. Dit is onmogelijk zonder al deze betrokken ondernemers. Want als deze failliet gaan, dan kent de Zaanse popcultuur geen bestaansrecht meer. En kunnen muziekliefhebbers niet meer naar optredens van hun favoriete band.

Op 20 juni organiseren wij een benefiet voor dit Noodfonds! Kijk om 20:00 uur op Flux TV via Youtube of Facebook en doneer!

Kijk voor meer informatie over het Noodfonds en hoe je kan doneren op www.zaansnoodfonds.nl.