23-OKT

MICHAEL PRINS | I.S.M. CULTUREEL CENTRUM BULLEKERK

Locatie

Cultureel Centrum Bullekerk

Plaats

Westzijde 75

Voorverkoop

€ 20

Deurverkoop

€ n.v.t.

Deur open

19:00 uur

Aanvang

20:00 uur

Michael Prins is sinds 2013 een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene. Hij brak door met de hitsingle ‘Close To You’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Rivertown Fairytales’. Tezamen met producer Reyn Ouwehand werkte hij vervolgens gestaag door aan zijn tweede studioalbum ‘A Dreamer’s Dream Is Forever To Be Yours’, met daarop de succesvolle singles ‘Lost In Your Love’ en ‘Fear Not’, een duet met Carice van Houten.

Op zijn nieuw aankomende album – release voorjaar 2021 – werkt Michael o.a. samen singer-songwriter Douwe Bob. Het is dit nieuwe werk, aangevuld met uiteraard de bekende liedjes en de hitsingles, dat Prins tijdens zijn concert ten gehore zal brengen.

Wat bij Michael typeert zijn de teksten. Regelmatig schrijnend en vol van ironie. Beschouwend over wanhoop, oprechtheid, macht en onvermijdelijke valse beloftes. De stijl van zijn performance laat zien dat Prins kiest voor echtheid en authenticiteit op het podium. Een ‘Must See’ voor de liefhebber.

LET OP: Voor toegang tot deze show heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app of een geprinte QR code. Kijk voor meer informatie op de speciale informatiepagina. https://www.podiumdeflux.nl/event/648/jouw-bezoek-bij-podium-de-flux