26-FEB

RAPHA PICO & THE NOBLE CHANTERS - REGGAE AGAINST RACISM | WORDT VERPLAATST - DATUM VOLGT

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 15

Deurverkoop

€ 17,50

Deur open

19:30 uur

Aanvang

20:30 uur

In een tijd waarin de tegenstellingen ook in Nederland alleen maar toenemen organiseert ZenSocial Productions in samenwerking met verschillende podia een nieuwe concertreeks onder de naam Reggae Against Racism. Reggaemuziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het verbinden van mensen en is in 2019 op de lijst van immaterieel erfgoed van Unesco opgenomen vanwege de belangrijke bijdrage aan de internationale bewustwording over verzet tegen onrecht en onderdrukking via liefde en menselijkheid.
Tijdens deze editie zullen niemand minder dan Rapha Pico & The Noble Chanters optreden in De Flux in Zaandam. So let's get together and feel alright!

Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen: Rapha Pico leerde de basisprincipes van de reggae al op jonge leeftijd van zijn vader, Djeynah Delbeti, in de jaren 80 en 90 leadzanger van Revelation Time. De talentvolle multi-instrumentalist heeft met onder andere Popcaan en Romain Virgo op het podium gestaan en heeft zijn debuutalbum opgenomen in de beroemde Tuff Gong Studios in Kingston, Jamaica, gemixt en gemastered door Roland McDermott. Rapha Pico treedt op met zijn band.