30-JAN

BOUNDS OF MODESTY | WORDT VERPLAATST - DATUM VOLGT

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 5

Deurverkoop

€ 7,50

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:30 uur

Een onmisbare internationale sound met hooks geankerd door diepe persoonlijke ervaringen. De vier jeugdige zielen van Bounds Of Modesty hebben veel meegemaakt. Ze toerden door Europa als twintigers. Ze namen een speelfilm op en brachten een rockalbum uit ondersteund door veertien muziekvideo’s. Naast hun catchy singles als 'The Heart Wants', 'Medicine' en 'Lost Love' staat de band bekend om hun sterk zelfgeproduceerde korte films.
Het is nu meer dan een jaar geleden dat dit Amsterdams Rockcollectief het album 'The Family We Choose' heeft uitgebracht met daarop impressies over een persoonlijke reis van verlies- en levenslessen.

Na dit moment werd het tijd voor een verdere muzikale weg. Toen zanger Callum Stamp terugkwam van een lange tour in de VS was hij overladen met nieuwe songs. Het resultaat is 'Different Gardens', een 5-track EP vol charmerende synthpop invloeden ondersteund door catchy teksten over zijn levensweg. De liedjes vertellen verhalen over loslaten en nieuwe keuzes. Het album bevat de EDM-geïnspireerde single 'Okay' met daaraan gekoppeld een nieuwe video.