04-DEC

LEONIE MEIJER | GECANCELD

Locatie

Cultureel Centrum Bullekerk

Plaats

Westzijde 75

Voorverkoop

€ 20

Deurverkoop

€ 22,50

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:30 uur

Leonie Meijer kreeg in 2011 nationale bekendheid als finaliste van het allereerste seizoen van ‘The Voice of Holland’. In datzelfde jaar verscheen haar debuutalbum ‘Los’, gevolgd door haar tweede Nederlandstalige album ‘Luister maar’.

Sinds 2014 is Leonie Meijer ook in het theater te vinden. Het eerste solo programma ‘Luister Maar Live’ liet niet alleen bij haar fans een verpletterende indruk achter. Zelfs critici en theaterprogrammeurs waren zo overtuigd dat er in 2015 een vervolg kwam met de titel ‘Naked’. Na een kleine 100 voorstellingen startte Leonie in het najaar van 2017 haar derde nieuwe theatershow ‘Hier’, dat in het najaar van 2018 in reprise ging.

Inmiddels – bijna tien jaar na haar doorbraak bij het grote publiek – gaat de zangeres in haar alweer vierde theaterprogramma ‘Perfect Solitude’ met fantastisch nieuw materiaal in op de kracht en schoonheid van alleen zijn. Eén ding wordt hierbij duidelijk; als je écht bereid bent om even op jezelf teruggeworpen te worden, valt er een wereld van schoonheid te ontdekken.