30-JAN

LEONIE MEIJER - I.S.M. CULTUREEL CENTRUM BULLEKERK | GECANCELD

Locatie

Cultureel Centrum Bullekerk

Plaats

Westzijde 75

Voorverkoop

€ 20

Deurverkoop

€ n.v.t.

Deur open

19:00 uur

Aanvang

20:00 uur

Leonie Meijer kreeg in 2011 nationale bekendheid als finaliste van het allereerste seizoen van ‘The Voice of Holland’. In datzelfde jaar verscheen haar debuutalbum ‘Los’, gevolgd door haar tweede Nederlandstalige album ‘Luister maar’.

Sinds 2014 is Leonie Meijer ook in het theater te vinden. Het eerste solo programma ‘Luister Maar Live’ liet niet alleen bij haar fans een verpletterende indruk achter, maar ook bij de theaterdirecties en critici, waardoor er in 2015 een vervolg kwam: ‘Naked’. Na een kleine 100 voorstellingen startte Leonie in het najaar van 2017 met haar derde nieuwe theatershow ‘Hier’, dat in het najaar van 2018 in reprise ging.

Inmiddels – bijna tien jaar na haar doorbraak bij het grote publiek – gaat de zangeres in haar alweer vierde theaterprogramma ‘Perfect Solitude’ met fantastisch nieuw materiaal in op de kracht en schoonheid van alleen zijn. Eén ding wordt duidelijk; als je écht bereid bent om even op jezelf teruggeworpen te worden, valt er een wereld van schoonheid te ontdekken.