08-JAN

GROUND CONTROL - DAVID BOWIE TRIBUTE | VERPLAATST NAAR 02 OKT 2022

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 18

Deurverkoop

€ 21

Deur open

19:00 uur

Aanvang

19:30 uur

Wie belichaamde de connectie tussen de 70’s, 80’s en 90’s door drie decennia lang steeds te blijven vernieuwen én voorop te lopen in de popmuziek en popart? David Bowie! Zelfs met zijn allerlaatste werk ‘Blackstar’ slaagde hij erin iedereen op het verkeerde been te zetten.

Frontman Ries de Wit en de ervaren bandleden van Ground Control hebben allemaal een andere muzikale afkomst met verschillende muzikale bagage. Ze weten deze te combineren tot één muzikale passie voor icoon, sterartiest David Bowie. Ground Control is de uitdaging aangegaan en speelt de beste, mooiste en belangrijkste nummers uit zijn enorme repertoire. Soms bijna identiek aan het origineel, soms met een ‘twist’, maar altijd met respect voor de Thin White Duke zelf.

Van ‘Ziggy Stardust’ tot ‘Station to Station’, van ‘Space Oddity’ tot ‘Heroes’, van ‘Five Years’ tot ‘Let’s Dance’ en van ‘Changes’ tot ‘Scary Monsters’. Elke periode van David Bowie is bijzonder, en Ground Control weet dit alles zeer realistisch neer te zetten met een speciale, muzikale en kleurrijke live show.