12-FEB

SPANG! - VL DISAPPEAR, NINEMAY, TONY CYIZA, BENDER, SAVAS, TIRO, JDMP, JOUNG N RECKLEZ & JUVENELIZ | FLUXTV

Locatie

FluxTV

Plaats

Youtube Stream

Entree

Gratis

Deur open

20:15 uur

Aanvang

20:15 uur

Het ‘Spangste’ feest gaat online! Check vrijdag 12 februari de lekkerste Hiphop die er in de Zaanse omgeving te vinden is! Ready vanaf je bank via Flux TV - Youtube!


NineMay & Tony Cyiza
NineMay is een grote fan van R&B. Zelf heeft hij van kleins af aan veel muziek meegekregen van zijn ouders. Hij is erg geïnspireerd door, Keith Sweat, H Town, Boyz 2 Men en August Alsina. Naast zijn zang carriere, hoor je hier en daar ook rap terug in zijn nummers.
Tony Cyiza vertelt zijn verhaal met een hele eigen sound! Zo heeft hij verschillende soorten flows en maakt hij songs in elk genre. Zang, rap, hij kan alles! Zo heeft hij vorrig jaar al behoorlijk aan de weg getimmerd met nieuwe beats en samenwerkingen. Dit jaar wordt zijn jaar! Een jongen met ambitie.

Joung N Recklez & Juveneliz
Juvat Performing Arts Studios is een verfrissende, jonge en allround dansschool in Zaandam. De tofste dansers van heel Zaanstad werken bijna dagelijks keihard aan hun skills. Je mag snuiven aan het resultaat, gebracht door de jongens en meiden van het demoteam.

Bender
Bender heeft verschillende vibes door zich heen vloeien, heeft zijn eigen brand opgericht genaamd: pain for ever. Binnenkort is hij van plan heel Nederland over te nemen!

JDMP
Is een rapper uit de Zaanse regio die zich duidelijk uitspreekt over het volgende;
‘Ik ben iemand die laat zien wat hiphop is. Het opstaan tegen iets dat normaal is maar eigenlijk niet yusu is. Het zijn van mezelf op een andere level een niveau waar mensen naar op kijken en naar toe willen werken in plaats van moeten werken. Ik ben hier gekomen op aarde om de wereld op zijn kop te zetten en zal niet slapen tot die dag daar is. Sooonnn’

Tiro
Tiro is een 19-jarige rapper die op verschillende fronten in de hiphop-scene uit de voeten kan. Of het nou een tranentrekkende lovesong is of een nummer met een keiharde bounce, Tiro heeft het allemaal in huis.