23-SEP

VOLTAGE & BLACK BOTTLE RIOT

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 12

Deurverkoop

€ 15

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:30 uur

Twee spraakmakende bands uit de nieuwe Nederlandse Bluesrock scène presenteren zich voor het Zaanse publiek;

Voltage
Southern Rock, Bluesrock met een duidelijke Americana vibe; dat is Voltage! Frontman en bandleider Dave Vermeulen besloot terug te gaan naar deze muzikale roots in hun derde plaat ‘It’s About Time’.
Hij begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011. Daarna Dave met de band een eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens een avontuur met The Voice Of Holland (seizoen 2015/2016). Daar werd hij tweede. Hij besloot daarna om samen met Voltage als band verder te gaan.
De band groep hecht waarde aan ‘pure’ muziek. Vermeulen schrijft zelf de muziek van Voltage. Hij verhaalt over de positieve kanten van het muzikant zijn en de ‘struggles’ die daarbij horen.

Black Bottle Riot
Dikke riffs, dubbele gitaarlijnen en een strakke ritmesectie maken van Black Bottle Riot een stomende rockmachine. Het enthousiasme en de chemie tussen Simon Snel, Mike Sedee, Jaap van de Berg en Mark Weerts bereikt zo’n beetje alle generaties. In de afgelopen jaren speelden zij op vele binnenlandse en buitenlandse podia. De band speelde als support bij onder andere ZZ Top, Blackberry Smoke, Rival Sons en Black Stone Cherry.