24-OKT

SUPERSISTER - PROJEKT 2021

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 20

Deurverkoop

€ 22,50

Deur open

15:00 uur

Aanvang

15:30 uur

De Haagse groep Supersister gooide hoge ogen in de jaren zeventig. De band rondom Robert Jan Stips ontstond op het Grotius (het huidige Segbroek) College in Den Haag en groeide daarna uit tot een van de bekendste acts uit die tijd. Zo groot zelfs dat er op het hoofdpodium gespeeld werd het Holland Pop Festival in het Kralingse Bos. Dit was het allereerste Nederlandse popfestival met onder andere Pink Floyd, The Byrds, Golden Earring en Mungo Jerry.

Na de documentaire ‘De Tovenaar van de Nederpop’, het uitbrengen van de nieuwe CD/LP ‘Retsis Repus’, uiterst succesvolle concerten in Paradiso, het Paard en Musis Sacrum en de verrassende biografie Looking Back Naked’ in 2019, was het ‘even’ de beurt aan Corona...

Dit najaar pakt het SUPERSISTER PROJEKT onverstoord weer verder uit : een clubtour in oktober en november met naast de al bekende clubbezetting met oer-Supersisterman Robert Jan Stips – vocals en keys en Leon Klaasse – drums, een hele spannende verrassing :

Op bas en keyboards deelt dit jaar Rinus Gerritsen het Supersisterpodium !  

Al in 2019 nam Rinus, naast een aantal bekende andere gasten uit de Nederlandse popscene een flinke partij buiten zijn  ‘comfortzone’ voor z’n rekening tijdens de grote ‘SUPERSISTER PROJEKT 2019’ concerten, dit keer is hij op verzoek van ‘oud Earring-collega’ Robert Jan een hele clubtour van de partij, waarin naast het ‘klassiek Supersister-werk’ ook nog nooit eerder live gespeeld materiaal te horen zal zijn.

LET OP: Voor toegang tot deze show heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app of een geprinte QR code. Kijk voor meer informatie op de speciale informatiepagina. https://www.podiumdeflux.nl/event/648/jouw-bezoek-bij-podium-de-flux