02-OKT

HARD! MET FOKKO & WALL FLWR - I.S.M. DE GROOTE WEIVER

Locatie

De Groote Weiver

Plaats

Industrieweg 1a

Voorverkoop

€ 5

Deurverkoop

€ 7,50

Deur open

19:30 uur

Aanvang

20:15 uur

Podium de Flux en de Groote Weiver slaan de handen ineen om harde muziek op de kaart te zetten! Denk aan metal, metalcore, punkrock, trash. Hoe harder, hoe beter! Zowel in De Flux als De Groote Weiver vinden er afwisselend optredens plaats van spraakmakende bands aangevuld met een Zaanse (regio) band. Deze reeks gaat van start met Fokko op 2 oktober 2021 in De Groote Weiver!

Fokko is heel eigen en recht in je gezicht, misschien zie Fokko als de Nederlandse achterneef van Weezer of een ongemakkelijke neefje van de Heideroosjes, hij is vooral gewoon Fokko. Een lichtelijk gefrustreerde dertiger die zijn gitaar pakt. Dat gaat bijvoorbeeld over exen van exen (KTLL), niet vooruit komen (Stadaarnietzodoeiets) of jezelf zoeken op Bali (Goeroe). En nu een nummer over Karin. Die zegt dat ze corona heeft. Met behulp van een nieuwe band en producer Guido Aalbers heeft Fokko zijn powerpopsound opnieuw uitgevonden.

Support | WALL FLWR
De Amsterdamse band: WALL FLWR combineert haar skate punk roots met de veel modernere pop producties. De band bestaat uit (oud) leden van Bounds of Modesty en We Are The Reason. Volledig DIY, gooit WALL FLWR haar creativiteit in de nummers die ze schrijven.
Tijdens het corona jaar heeft de band de tijd genomen om de reeds geschreven nummers opnieuw op te nemen en uit te brengen. Als eerst is de single: Please Don’t aan de beurt. Deze bitterzoete meezinger zal onder andere terug te vinden zijn op de aankomende EP: Nostagia made me do it.
De EP staat gepland voor een 2021 release. De vier nummers, met ieder een eigen karakter, wijken af van de klassieke pop punk en betreden nieuwe sonische grenzen.

LET OP: Voor toegang tot deze show heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app of een geprinte QR code. Kijk voor meer informatie op de speciale informatiepagina. https://www.podiumdeflux.nl/event/648/jouw-bezoek-bij-podium-de-flux