09-MEI

NH-POP FESTIVAL | ONLINE

Locatie

www.nhpop.nl/festival

Plaats

www.nhpop.nl/festival

Entree

Gratis

Deur open

15:00 uur

Aanvang

15:00 uur

Tien Noord-Hollandse Podia presenteren op zondag 9 mei het geheel nieuwe NH Popfestival online! Tussen drie uur s'middags en zes uur 's avonds kun je vanuit huis online schakelen tussen optredens met onder andere Wies, Tim Knol, The Overslept, Mell & Vintage Future maar ook Zaanse bands!

NH-Pop Festival
Vanuit je luie stoel gewoon een festival bezoeken. Net als bij een live festival kies je zelf welk optreden je wilt zien. Vanuit Patronaat, De Vorstin, Podium Victorie, P60, Podium Duycker, Manifesto, PX, P3, Q-Factory en Podium de Flux ontdek jij wat Noord-Holland voor te gekke artiesten te bieden heeft. Bovendien krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Volume op max, biertje erbij en je festivalervaring is compleet!

Programma
Het programma loopt uiteen van punk tot hiphop, met gevestigde en nieuwe namen. Vanuit Podium de Flux zijn Slekt! & 3:AM te zien. Wies met de Zaanse zangeres Jeanne Rouwendaal komt vanuit Podium Victorie.

Slekt!
SLEKT is een 4-koppige Zaanse punkband die met hun gebeuk zelfs een begrafenis nieuw leven inblaast. Kritiek op de politiek, environmental policy en biertekort geeft de band op standje 11. De band bestaat uit Rob (bas), Job (drum), Toine (zang) en Maartje (gitaar).

In 2021 heeft SLEKT de eerste EP uitgebracht, genaamd “De Avondklok”.. Breng oordopjes, anders is gehoorschade een garantie.

3:AM
3:AM bestaat uit Katrina Manaog, Donovan Hilbrink en Ruby Souvernir. Ze hebben de afgelopen jaren solo, in een groep en als trio vele optredens gedaan. Dat laatste beviel zo goed dat ze besloten het serieuzer aan te pakken. Met hun originele manier van harmonieën zingen maken ze van elke ballad en uptempo song hun eigen versie. Ook Davina Michelle heeft de groep opgemerkt. Ze deelde 3:AM’s versie van haar single SKYWARD op haar eigen instagram. Het gezelschap is nu druk bezig met eigen materiaal.

Het hele programma is te bekijken via www.nhpop.nl/line-up

Samenwerking en mediapartner NH Media
Het NH-Pop Festival is een samenwerking tussen tien poppodia en Stichting NH-Pop, een belangrijke verbinder en promotor van popmuziek in Noord-Holland. Daarnaast heeft Stichting NH Pop een mediapartner gevonden in NH-Media. NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland, bekend van NH Nieuws en NH Radio. Naast dat zij aandacht besteden aan het festival via deze kanalen zullen zij ook een deel van de uitzending verzorgen. En brengen zij met presentator Morad El Ouakili backstage verslag uit bij de podia.