08-OKT

CHARLY LUSKE - THE STORY OF ROBBIE WILLIAMS | I.S.M. ZAANTHEATER

Locatie

Zaantheater

Plaats

Nicolaasstraat 3

Voorverkoop

€ 29,50

Deurverkoop

€ 29,50

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:00 uur

Twee jaar lang jaar tourde Charly Luske zeer succesvol met ‘Story of George Michael’ langs de Nederlandse theaters. Een door hem zelf geproduceerde voorstelling, die dit jaar een vervolg krijgt met de “Story of Robbie Williams” tour.

“Robbie is voor mij de grootste entertainer van eind jaren 90 en de 00’s. Samen met de band gaan we alle ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen van Williams voorbij laten komen. En bovenal natuurlijk: zijn geweldige muziek. Feel, Come Undone, Rock DJ, Let Me Entertain You en natuurlijk Angels. Al die hits, zoveel energie, ik kan niet wachten!”

Het belooft een flitsende show te worden met de bekendste nummers van Robbie Williams door Charly Luske en zijn band. Geen tribute band, geen imitatie, maar zoals Robbie zegt “the naked truth and bloody great music!”

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Zaantheater.

LET OP: Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op de speciale informatiepagina. https://zaantheater.nl/info/uw-bezoek/veilig-naar-het-theater