23-OKT

VAN VELZEN - CHANGE OF MIND | I.S.M. ZAANTHEATER

Locatie

Zaantheater

Plaats

Nicolaasstraat 3

Voorverkoop

€ 28,50

Deurverkoop

€ 28,50

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:00 uur

Naast een talentvolle zanger is Roel van Velzen een bevlogen artiest die als geen ander in staat is zijn publiek bij de voorstelling te betrekken. In ‘Change Of Mind’ wordt een avond lang gelachen, openhartige verhalen verteld, maar vooral gepassioneerd muziek gemaakt.

In samenwerking met LINDA.nl maakt Roel van Velzen de succesvolle podcastserie ‘Roels Sofasessies’. Hierin praat Roel met gasten op buitengewoon openhartige wijze over hoe hij na alle veranderingen in zijn leven weer nieuw geluk vond. Deze gesprekken worden door velen als inspirerend ervaren. Roel schreef er een aantal prachtige nieuwe liedjes over. Deze liedjes en de verworven inzichten vullen elkaar prachtig aan en vormen de basis van de voorstelling ‘Change Of Mind’.

In deze vijfde theatervoorstelling van VanVelzen speelt en zingt de sympathieke zanger over zijn zoektocht naar antwoorden en over de noodzaak om nieuwe wegen in te slaan in een alsmaar veranderende wereld. Zeker in het afgelopen jaar werd ieders flexibiliteit maximaal getest. Roel vertelt op vermakelijke wijze over hoe lastig het was om te breken met bestaande patronen, én over hoe bevrijdend het was toen het lukte om uiteindelijk alle veranderingen te omarmen.

Maar er is nog meer nieuws: voor het eerst zingt Roel de Nederlandstalige liedjes die hij afgelopen jaar schreef, en uiteraard komt het vertrouwde energieke VanVelzen repertoire ook aan bod. Samen met zijn virtuoze vijfkoppige band, neemt hij het publiek op aanstekelijke wijze mee naar de krachtige wereld van muziek, in een voorstelling die net zo dynamisch is als het leven zelf.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Zaantheater.

LET OP: Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op de speciale informatiepagina. https://zaantheater.nl/info/uw-bezoek/veilig-naar-het-theater