21-OKT

JOUW BEZOEK BIJ PODIUM DE FLUX

Locatie

Plaats

Deurverkoop

Deur open

00:00 uur

Aanvang

00:00 uur

Vanaf 25 september moeten wij van overheidswege werken met na het tonen van de CoronaCheckApp of een geprinte QR code. Op deze manier kunnen we de 1,5 meter afstand loslaten en kunnen we veilig genieten van live muziek zoals je dat gewend bent.

Coronatoegangsbewijs via test-, vaccinatie- of herstelbewijs.
Bij evenementen met “CoronaCheckApp” laten bezoekers naast hun ticket ook een coronatoegangsbewijs zien. Deze toon je via de CoronaCheck-app en is op de volgende manieren te verkrijgen: Vaccinatiebewijs, Herstelbewijs, Testbewijs (gratis te verkrijgen via www.testenvoortoegang.org)

Hoe werkt de CoronaCheckApp?
Wil je Podium de Flux bezoeken, neem dan de volgende stappen:
Stap 1: koop een toegangskaartje
Stap 2: maak een testafspraak
Plan een afspraak voor een gratis coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat je maximaal 24 uur voor het bezoek bent getest.
Stap 3: laat je testen en maak een coronatoegangsbewijs
Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag per email. Met een negatieve uitslag maak je een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app. Gebruik je de app niet, dan kun je een papieren testbewijs maken.
Je kunt een coronatoegangsbewijs ook maken wanneer je volledig gevaccineerd bent óf bent hersteld van corona.
Stap 4: jouw bezoek aan Podium de Flux
Neem je coronatoegangsbewijs via de Corona Check-app of geprint op papier mee, en natuurlijk je kaartje. Bij de ingang scannen wij het coronatoegangsbewijs. Vergeet je legitimatiebewijs niet, het coronatoegangsbewijs is namelijk persoonsgebonden.

Handleiding QR Code aanmaken: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

Let op! we mogen alleen mensen toelaten met een coronatoegangsbewijs. Een bevestiging van vaccinatie of het gele vaccinatiepaspoort valt hier niet onder.

Kom op tijd
We hebben wat langer de tijd nodig om iedereen de zaal in te krijgen. Kom op tijd naar De Flux.

Garderobe & bar
Let op! Deze locatie is pin-only. Bij de kassa en de bar kunt u alleen met pin betalen. Uw tickets kunnen gescand worden vanaf smartphone. Er is een garderobe aanwezig waar je je spullen voor €1,- per item kunt achterlaten. Geen euro op zak? Geen probleem! Je kan een kluismuntje pinnen bij de kassa.

Bij klachten blijf je thuis
Ook bij Podium de Flux geldt: heb je klachten, dan blijf je thuis. Kun je niet komen vanwege de genoemde klachten, neem dan contact met ons op via info@podiumdeflux.nl of FB Messenger!

Voorafgaand aan je bezoek ontvang je een e-mail met daarin extra informatie. Hierin staat wat wij van jou als bezoeker verwachten en wat je van ons kan verwachten. Zijn er voor jou nog onduidelijkheden over je bezoek aan De Flux? Neem dan contact op met ons.

Huisregels tijdens geldende Covid restricties
Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar. De basisregels voor alle werknemers, bezoekers, artiesten en leveranciers van Podium de Flux zijn:
- Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van anderen
- Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt
- Vermijd drukte
- Schud geen handen
- Was je handen regelmatig
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

Wanneer je zelf, een familielid of jouw huisgenoot klachten heeft, blijf dan thuis.

We kijken ernaar uit je weer te ontvangen in Podium de Flux!

Kijk voor meer info over het beleid vanuit VNPF: https://vnpf.nl/media/files/20210922-vnpf-standpunt-heropenen-met-tvt.pdf