20-JAN

FLUXTV BLUES AAN DE ZAAN SPECIAL | MOJO MAN

Locatie

FluxTV

Plaats

Youtube Stream

Entree

Gratis

Deur open

20:00 uur

Aanvang

20:00 uur

Blues aan de Zaan 2021 was snel uitverkocht. Daarom willen we diegenen die geen kaartje konden bemachtigen en de mensen die wel geweest zijn, iets extra’s bieden.
Een aantal optredens zijn opgenomen en de komende weken online te bewonderen via FluxTV! Geniet van de beste blues in je huiskamer! Deze week…….

Mojo Man
Mojo… het werkte voor Muddy Waters, het kwam omhoog bij Jim Morrison en bij het Haagse Mojo Man gutst het er met bakken tegelijk uit. Talent voor tien, muzikale libido in overvloed en de zelfverzekerdheid van een Amerikaanse presidentskandidaat. Aangevoerd door zanger/gitarist Marcel Duprix dendert dit negenkoppige collectief, inclusief een liefst vijf man tellende blazerssectie vol bravoure door een loeihete stamppot van blues, soul, funk en dampende rock & roll. Hoorbaar beinvloed door helden als Jimi Hendrix, Otis Redding en de Stones. Aangevuld met latere bands als The Cult en The Black Crowes. Dit voorzien van een eigen handtekening met vet tetterende trompetten en sapcentrifugerende saxofoons. Muziek waarvan ook je eigen mojo onverbiddelijk gaat gloeien.