05-JUN

DANNY LOEF + SUPPORT: SLOOPS!

Locatie

DE FLUX

Plaats

Hemkade 48

Voorverkoop

€ 7,50

Deurverkoop

€ 10,00

Deur open

19:30 uur

Aanvang

20:00 uur

DANNY LOEF

De Zaanse zanger en instrumentalist Danny Loef begon als singer-songwriter, maar de muziek vindt steun in het verkennen van alle sonische mogelijkheden die zij als band tot beschikking hebben. Dit zorgt voor een bijna dromerige sound, die je meevoert in zijn energie.

Verwacht muziek in de categorie Ben Howard, Mumford & Sons met zelfs een vleugje Pink Floyd!

SLOOPS

Sloops bestaat uit een vijftal twintigers met een uit de hand gelopen passie voor muziek. Sloops is ontstaan uit een samenvoeging van een bluesrock project en een jazz- en funk-project gedurende de coronazomer in 2021. Deze bijzondere maar toch prettige klik werkte beter dan gedacht, want ondertussen zijn Puck Willemse (toetsen, synths), Hidde Dijkstra (bas), Simon Groot (gitaar), Freek Kup (drums) en Merel Heijne (vocalen) klaar om hun eerste EP "Setting Sail" begin Juni te releasen.

Qua sound brengt Sloops een frisse, opzwepende mix van groovende funk met rock- en jazz-invloeden. Als band zijn zij altijd op zoek naar een nieuw en origineel geluid en zijn zij niet bang om hiervoor out of the box te denken. De combinatie van de verschillende muzikale achtergronden van de bandleden is hiervoor de perfecte voedingsbodem. Muziek van Sloops is dansbaar, onverwachts en vol energie!