03-DEC

HALTPOP INDOOR: DONNERWETTER + ANEMONE

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Entree

Gratis

Deur open

15:00 uur

Aanvang

15:30 uur

Haltpop Indoor brengt zomerse sferen in hartje winter! De line up bestaat uit: Stone Mantis, Bep, Anemone, Donnerwetter, General Redbeard en The Shenanigans.

Donnerwetter maakt psychedelische rootsmuziek met het venijn van punk. Het Arnhems-Nijmeegs viertal laveert tussen dansbare filmmuziek, de groovende oerdrift van garagebands en donkere romantische sferen. Bij Donnerwetter zit niet de dood, maar het leven de band op de hielen. Altijd op zoek naar de kick van de Donnerwetter Dopamine! De intense liveshows klinken alsof Wilco, MGMT, White Denim, The Cramps en Grizzly Bear samen het podium beklimmen en ze Nick Cave als bezwerende frontman hebben gestrikt.

PlatoMania: "De caleidoscopische rock van de band hypnotiseert, verleidt en
verwart."

3VOOR12: "Zanger Rocco zingt recht uit het hart. Dat hoor je, dat voel je, dat zie je. Melancholiek met ballen."

Anemone is de nieuwe band rondom frontman en liedjessmid Xander van Dijck, die je misschien nog wel kent van de psychedelische folkpoppers The Afterveins. Verwacht scherpe pop songs met een rauwe rand.

BEP uit Amsterdam is hét bewijs dat er in Nederland best wel keihard geknald wordt. Niet alleen strakke punk gemixt met stonerinvloeden maar ook strak in het pak. Later, pater!