26-NOV

CHARLES PASI

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 11,25 (incl. fee)

Deurverkoop

€ 13

Deur open

15:30 uur

Aanvang

16:15 uur

Charles Pasi staat op het punt groots door te breken. Hij is afkomstig uit Frankrijk, met Frans/Italiaanse roots. Op jonge leeftijd heeft hij al vele Europese landen en China aangedaan. Zijn muziek zou je kunnen beschrijven als een mix tussen blues, soul en pop. Zelf houdt hij echter niet van labels. In de woorden van Duke Ellington: Er zijn maar twee soorten muziek, goede muziek en het andere soort. Je kunt wel raden tot welke Charles Pasi behoort.

Charles Pasi schrijft naar eigen zeggen geen muziek. Zijn nummers reflecteren een persoonlijk dagboek. Het is pure poëzie. Het zogeheten dagboek gaat over de tegenstellingen in de huidige samenleving. Het gaat over onze prachtige, maar ook beangstigende wereld, de toekomst en het verleden.

Het nieuwe album Bricks kwam 29 september uit. Ter promotie van het nieuwe album geeft Charles Pasi op deze zondagmiddag een intiem concert in de Flux.

Fluxus Family and Friends kunnen met hun pas voor €7,50 (online + €1,25 servicekosten) naar het concert. Vul de actiecode FAMILY in bij het bestellen van de tickets en vergeet je pas niet mee te nemen.