14-JAN

KEIHARD LACHEN - STEVEN BRUNSWIJK (DE BRABONEGER) EA

Locatie

Podium de Flux

Plaats

Zuiderkerkstraat 2

Voorverkoop

€ 10,25 (incl. fee)

Deurverkoop

€ 14

Deur open

20:30 uur

Aanvang

21:00 uur

In januari hebben we weer een hilarische editie Keihard Lachen met onder andere Steven Brunswijk (De Braboneger), Nabil Aoulad Ayad, Rick Broers en het vaste gezicht Fabian Franciscus.

Steven Brunswijk is bekend als de Braboneger sinds zijn Dumpert-filmpje Gewoon Betalen op GeenStijl meer dan 400.000 keer is bekeken.

Sindsdien is Steven ontdekt door honderdduizenden mensen op internet en minstens zo vaak bekeken op Youtube. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan een gimmick zijn, bleek onlangs bij het theaterdebuut van de Braboneger met de voorstelling Vooroordelen. De voorstellingen waren in een razendsnel tempo uitverkocht. Als wij Steven mogen geloven is dit nog maar het begin. Ik wil mensen gewoon laten lachen, vertelt hij zelf. Ik voel mij thuis op het podium, ik kan mezelf zijn.

Nabil Aoulad Ayad is een veelzijdige duizendpoot dat zowel on screen als on stage regelmatig te zien is. Op televisie is hij een begrip aan het worden in verschillende shows zoals BAAS Raymann, de improvisatieshow Alpacas en ga zo maar door. En dat is allemaal nog maar het begin voor de talentvolle cabaretier Nabil...

In 2015 heeft Nabil deelgenomen aan het Leids Cabaret Festival, waarbij hij de finale heeft gehaald. De jury roemt Nabil's vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede grappen en zien in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater. Sinds het najaar van 2015 verschijnt Nabil in de 'BAAS Raymann' show op NPO1, naast Jörgen Raymann en andere getalenteerde cabaretiers waarbij zij op hilarische wijze hun uitgesproken kijk geven op Nederland. Daarnaast is hij sinds november op BNN te zien in de 'Alpacas', de nieuwe improvisatieshow van Nederland sinds de Lama's.

Rick Broers zal ook de planken betreden.
Deze beroemde Nederlandse youtuber heeft meer dan 100.000 volgers en upload elke dag 2 video’s. Toen Serpentgameplay min of meer per ongeluk bij Banjotown kwam door een simpele communicatie fout van Bardo en Jordi, was het snel gedaan met de rust binnen Banjotown. Nu probeert hij dat succes te evenaren met stand-up comedy. Reeds twee jaar staat Rick ook tijdens Standup Comedy avonden succesvol op het podium.Hij speelde o.a. op DYTG2015 (Mainstage).

Ook het vaste gezicht Fabian Franciscus is er weer bij. Vorige zomer was hij te zien in de hoofdrol van een commercial van Centraal Beheer Achmea / Barq. Dit seizoen staat hij in de Flux en gaat hij langs de theaters met de avondvullende voorstelling Vlafeest. Verder heeft Fabian in de grotere comedy clubs van Berlijn, Stockholm, Londen en New York gespeeld. Hij heeft onder andere in de Comedy Store gespeeld, de bakermat van de Angelsaksische comedy.

Fluxus Family and Friends kunnen met hun pas voor €5 (online + €1,25 servicekosten) naar het concert. Vul de actiecode FAMILY in bij het bestellen van de tickets en vergeet je pas niet mee te nemen.