mei 2022

06mei20:15ABBA GOLDi.s.m. Zaantheater20:15 ZaantheaterMuziek:Pop singer - song writer - soulVoorverkoop:€40,20 Deurverkoop:€40,20 Deur open:19.45 uur Ticket

Omschrijving

'ABBA GOLD' is door ABBA zelf verkozen tot de beste ABBA-tributeband en heeft succes over de hele wereld. Ze brengen een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny en Björn. De ABBA feeling is still alive!

Een spectaculaire video- en lichtshow, kleurrijke arrangementen, goede musici en zangers. De laatste keer dat de band in het Zaantheater optrad was het zo’n feest, dat we ze terug hebben gevraagd!

Speciaal geselecteerde musici en zangers, in overleg met de originele ABBA-leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA-gebeuren van toen met de rijke muzikale "volheid" van nu. Grote hits als 'Waterloo', 'Fernando', 'Voulez vous', 'Super Trouper' en nog veel meer, worden aangevuld met unplugged uitvoeringen van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA-leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA-muziek veel voller en kleurrijker klinkt als voorheen. Het concert van deze groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk op de platenmaatschappij van de groep, dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Zaantheater.

Locatie

Zaantheater

Nicolaasstraat 3

X
Geverifieerd door MonsterInsights