augustus 2021

27aug20:30ADF SamskiFriends reeks20:30 Podium de FluxVoorverkoop:€ 12,50 Deurverkoop:€ 15,- Deur open:20:00 uur Tickets

Omschrijving

ADF Samski gaat viraal! Hij is doorgebroken in de scene door zijn releases Breitling, No Hook 1, 2 en 3 die hij in eigen beheer en zonder management heeft uitgebracht. ADF Samski is 19 jaar maar heeft een oude ziel, wat hij maakt heeft 90’s en 00’s Hip Hop invloeden maar klinkt fris en vernieuwend tegelijk. Met zijn squad ADF (alleen de fam) laat hij zien dat ‘hood’ niet alleen stress is maar dat je ook plezier kan hebben.

DJ Jerra

DJ Jerra is de dj die iedereen omver blaast met de heetste tunes van dit moment maar kan ook zeker hard komen met oude bangers van de 90s of 00s. Met zijn skills en nette overgangen krijgt hij iedereen aan het dansen en in de juiste vibe! Zonder bril leest deze dj het publiek van achter naar voor en van voor naar achter en mixt hij de hele club ondersteboven! DJ Jerra heeft zijn skills al eerder laten zien tijdens gigs in de Melkweg Amsterdam, club Panama en diverse gigs met het Amsterdam Dance Event (ADE) in hartje Amsterdam. Zodra Jerra achter de decks staat is Dancehall, de heetste Hip Hop, en de lekkerste R&B gegarandeerd!

Tyshira

Tyshira is een opkomende artiest uit Zaandam, die graag haar talent verder wil ontwikkelen in de muziekwereld. Zij is super gedreven om voor haar droom te vechten en weet iedereen te betoveren met haar mooie old school R&B-stem. Let maar op, het duurt niet lang meer voordat we veel van haar gaan horen.

Allany

Allany is een levensmuzikant, een nog onbekende veteraan die je meeneemt in zijn wereld van familie, grinden en investeren met unieke sounds en teksten.

Mensa

Mensa is geen mens. Hij is namelijk one of a kind door de sound en energie die hij brengt. Mensa zijn tracks zijn energiek, dansbaar en aanstekelijk. Daarnaast is hij misschien wel een van de meest bewegelijke rappers van de scene. In zijn clips is terug te zien hoe hij flexibel danst en mee beweegt tijdens het spitten van zijn lines. De rapper tekent begin 2019 voor een deal met het label van Sevn Alias, 1OAK. Dat Mensa niet stil kan zitten is geen geheim, want kort na zijn eerste single onder 1OAK, ‘China White’, dropt hij de track ‘Hoe Dan?’ en weet hiermee zijn naam nog groter te maken dan voorheen.

Presentatie door Maurits Hazeleger

Maurits Hazeleger (21) wil al van jongs af aan cabaretier worden. Op de basisschool trad hij al op met zijn buikspreekpop en had de lachers op zijn hand. Later gaf Maurits zich op voor het RTL4 programma ''Comedy Kids'' waar Carlo Boszhard zijn coach was. Vervolgens kreeg hij een rolletje in de Tv Kantine. in 2016 speelde Maurits zijn eerste voorstelling van 50 minuten in de uitverkochte aula van het Clusius College in Castricum. Tegenwoordig zit Maurits in een online sketch serie genaamd ''Onverzadigd Vet'' waar een filmpje waarin Maurits de hoofdrol had al meer dan 2 miljoen keer bekeken is! Februari 2019 ging de nieuwe voorstelling van Maurits in première '''Het Kan Altijd Erger!'' Een avondvullende voorstelling in een uitverkocht theater Koningsduyn! Deze voorstelling kreeg in 2020 een reprise in Restaurant het Ruiterhuys met weer een uitverkochte zaal. Ambitieus is Maurits zeker! Over een aantal jaar wil hij meedoen met het ''Leids Cabaretfestival'' met maar 1 doel, winnen!! Ook tijdens de Coronacrisis zit Maurits niet stil. Hij laat zich boeken voor online evenementen. Een PubQuiz, Roast, of een online cabaretshow, niks is Maurits te gek! Maart 2021 wint Maurits het rtl4 televisieprogramma I Can See Your Voice. Daar was hij de NIET zanger en wist met zijn playback act iedereen voor de gek te houden. Samen met Glennis Grace zong hij een afschuwelijk maar hilarisch duet, en wint die avond 5000,00 euro. De kriebels om te presenteren voor evenementen of televisie beginnen ook steeds meer te komen bij Maurits. Zo presenteerde hij in mei 2021 de Alkmaar Pride samen met Henny Huisman. Daar kondigen hij artiesten aan zoals, Danny Froger.

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights