APRIL ART & TAG THE HEART

06mei20:3020:30 APRIL ART & TAG THE HEARTPodium de Flux, Hemkade 48Voorverkoop€12,50 Deurverkoop€14,- Deur open20.00 uur Ticket

Omschrijving

April Art
April Art staat voor compromisloze, rechttoe rechtaan alternatieve rock, gecombineerd met een flinke portie metalcore. Het zwaartepunt van de perfect ingestudeerde band ligt op de krachtige en tegelijk hartverscheurende stem van frontvrouw Lisa-Marie Watz.
De bandleden uit Gießen zijn druk bezig geweest met het schrijven en opnemen van nieuwe nummers met als resultaat hun nieuwe EP 'Fighter'. Deze zit vol emotionele power songs, die een eigen strijdlustig-positieve boodschap van Centraal-Hessen weergeven. De nummers zijn een krachtige uitdrukking van waar April Art vanaf het begin voor heeft gestaan: je ding doen. Om bij jezelf te blijven, in jezelf te geloven en bovenal de moed hebben om je dromen waar te maken.

Tag My Heart
Met Tag My Heart kun je gegarandeerd genieten van een energieke metal en harcore show!
De band, bestaande uit Isabel, Neno, Art en Chris, zijn direct de studio in gedoken met Marc Görtz van Caliban, Benjamin Richter en Mirko Witzki om de eerste nummers en singles te schrijven, te produceren en op te nemen.
Een paar maanden en verschillende meedogenloze studiosessies later waren ze klaar voor de release van hun eerste titelloze debuut-EP! Met de eerste single 'Opium' als knallende opener van het nieuwe jaar!

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

Geverifieerd door MonsterInsights