BJØRN BERGE

20okt20:0020:00 BJØRN BERGENoorse gitaarvirtuoosPodium de Flux, Hemkade 48Voorverkoop€10 Deurverkoop€12,50 Deur open19:00 Tickets

Bjørn

Omschrijving

Bjørn Berge is een Noorse guitarist/vocalist & blues-artiest die niet bang is om zijn eigen pad te bewandelen en zo een geheel eigen manier van muzikale expressie te tonen. Sinds Berge in 1999 de ‘Best Musician Of The Year’-award voor zijn album ‘Blues Hit Me’ in ontvangst mocht nemen, is zijn carrière in vogelvlucht gegaan. Het bewijs; twee Noorse grammy awards!

Voor Bjørn Berge heeft de Blues geen limit. Met een stem als gravel en gebroken glas, een hoog niveau van muzikaliteit en virtuoos gitaarspel, neemt hij menig luisteraar mee op een rebels avontuur waarin eigen materiaal wordt gecombineerd met eigenzinnige covers van onder andere RHCP, Morphine en Mötorhead.

Berge’s compromisloze stijl en kenmerkende karakter komen het beste tot hun recht op de plek waar de artiest zich thuis voelt; op het podium met alleen zijn gitaar en ‘stompcase’ en dat terwijl hij speelt alsof hij vijftig paar armen, twintig paar benen en muzikale honger voor tien heeft.

‘Een man die niet alleen over een imponerende finger-picking gitaartechniek beschikt, maar ook nog eens gezegend is met een overdonderend stemgeluid. Wie hem een keer live heeft gezien, vergeet dit niet snel weer. Alsof er een stoomwals over je heen is gereden.’ – Harry De Jong | Lust for Life Magazine

Helaas lijkt het COVID-19-virus nog niet te zijn verdwenen, daarom zorgen wij dat ons podium en haar sanitair meerdere keren worden ontsmet tijdens een evenement. Aan onze bezoekers geven wij graag de volgende - vrijblijvende - adviezen, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Blijf thuis bij klachten
  • Houd 1,5 meter afstand, daar waar dit kan
  • Ontsmet je handen (FLUX verzorgd ontsmetting-stations)
  • Draag gerust een mondkapje als de situatie dat aangeeft

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

Geverifieerd door MonsterInsights