november 2022

18nov20:30BLUES AAN DE ZAAN 2022: BINTANGS60-jarig jubileum20:30 Podium de FluxMuziek:Jazz - blues - americanaVoorverkoop:€15 Deurverkoop:€17,50 Deur open:19:30 Ticket

Omschrijving

Op vrijdag 18 & zaterdag 19 november strijken nationale en internationale artiesten neer in de Zaanse regio voor Blues aan de zaan 2022!

Dit alweer bijna 7 jaar durende indoor-festival is een intitiatief van stergitarist Ruben Hoeke. Gevestigde namen zullen het podium delen met nieuw talent.

DE BINTANGS

De Bintangs is een van de oudste Nederlandse popgroepen! De groep werd in 1961 opgericht door Frank en Arti Kraaijeveld. De band staat bekend om zijn ruige Rythm & Blues en het rauwe stemgeluid van Frank Kraaijeveld.

Bintangs is nog steeds een enorm energieke band die elke zaal in vuur en vlam zet. Het zestigjarig bestaan kon vorig jaar niet worden gevierd, dus dat gebeurt dit nu alsnog met een tournee, een boek (Be Frank) en een nieuwe cd (These Hands).

‘Ridin’ on the L & N’, ‘Mona Lisa’ en ‘Travelling in the USA’ zijn enkele van de vele hits die De Bintangs op hun naam hebben. De Bintangs zijn daarbij onlangs zelfs opgenomen in de Dutch Blues Foundation’s Hall of Fame!

MEER INFO

Blues aan de Zaan is een tweedaags festival in DE FLUX. Voor de aanschaf van tickets zijn meerdere opties: een dagticket voor één van de twee dagen a €15 per ticket, of een passe partout (beide dagen) voor €22 per ticket!

Helaas lijkt het COVID-19-virus nog niet te zijn verdwenen, daarom zorgen wij dat ons podium en haar sanitair meerdere keren worden ontsmet tijdens een evenement. Aan onze bezoekers geven wij graag de volgende - vrijblijvende - adviezen, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Blijf thuis bij klachten
  • Houd 1,5 meter afstand, daar waar dit kan
  • Ontsmet je handen (FLUX verzorgd ontsmetting-stations)
  • Draag gerust een mondkapje als de situatie dat aangeeft

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights