maart 2022

13maa20:30BOB WAYNE - COUNTRY OUTLAWFlux op locatie20:30 BullekerkMuziek:Jazz - blues - americanaVoorverkoop:€ 12,- Deurverkoop:€15,- Deur open:20.00 uur Ticket

Omschrijving

Na 12 jaar toeren met zijn band plus het opnemen van acht albums pakt Bob Wayne zijn gitaar en gaat hij een jaar solo. Gewapend met zijn nieuwe plaat getiteld ‘ROGUE’ trekt Bob door Europa om vervolgens naar Noord- en Zuid-Amerika te reizen.

Bob Wayne begon als roadie bij Hank (Williams) III, één van de bekendste countryrockers ter wereld. Hij laat zich voor zijn muziek inspireren door countryhelden Townes Van Zandt, David Allan Coe, Hank 3, Johnny Cash en Waylon Jennings. Daarnaast net zo goed van het steviger gitaarwerk van pakweg Pentagram, Black Sabbath, Pantera en Neurosis. Niet gek dus dat Bob ook een grote aanhang heeft onder hardrock-, metalfans en tevens mocht optreden op Wacken Open Air, Speedfest en Roadkill Festival.

De opzwepende outlaw country van deze redneck is geïnspireerd door het leven ‘on the road’, met teksten over truckers, vrouwen en BBQ’s. Het is een regelrechte aanrader voor iedereen met een hart voor pure rock & roll.

Locatie

Bullekerk

Westzijde 75, Zaandam

X
Geverifieerd door MonsterInsights