oktober 2022

07okt20:30BROKEN BRASSJazz In De Winkel Clubshow20:30 Podium de FluxMuziek:Jazz - blues - americanaVoorverkoop:€12,50 Deurverkoop:€15,- Deur open:20.00 uur Ticket

Omschrijving

Broken Brass is next level brass! Energiek en explosief. Het 9-koppige ensemble mixt de aanstekelijke brass sound met de flow van hiphop, de drive van electro-punk en de energie van rock ‘n’ roll!

Op hun nieuwe tour presenteert Broken Brass de Nieuw-Zeelandse zanger en trombonist Isaac McCluskey, bekend van Knars(etand) en Roots Rising. Op het podium zal zijn rock ’n roll mentaliteit het randje van het Broken Brass Ensemble een stuk scherper maken en gaan we zeker nieuwe nummers horen. Met meerdere uitverkochte clubtours in Engeland én uitverkochte shows in Nederland is het glashelder: Broken Brass blaast iedereen omver.

JAZZ IN DE WINKEL CLUBSHOW:

Tijdens dit evenement is het mogelijk om een kaartje voor 𝗝𝗔𝗭𝗭 𝗜𝗡 𝗗𝗘 𝗪𝗜𝗡𝗞𝗘𝗟 te kopen voor slechts €𝟭𝟬,- 𝗶.𝗽.𝘃. €𝟮𝟳,𝟱𝟬. Kijk voor meer informatie over Jazz In De Winkel op www.Jazzindewinkel.nl.

Helaas lijkt het COVID-19-virus nog niet te zijn verdwenen, daarom zorgen wij dat ons podium en haar sanitair meerdere keren worden ontsmet tijdens een evenement. Aan onze bezoekers geven wij graag de volgende - vrijblijvende - adviezen, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Blijf thuis bij klachten
  • Houd 1,5 meter afstand, daar waar dit kan
  • Ontsmet je handen (FLUX verzorgd ontsmetting-stations)
  • Draag gerust een mondkapje als de situatie dat aangeeft

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48, Zaandam

X