maart 2023

03maa20:3023:00Candy DulferMore Sax, Candy & Rock-’n-Roll20:30 - 23:00 ZaantheaterMuziek:Funk,Jazz,SoulVoorverkoop:€16.55 Deur open:19:30 TICKETS (INCL. DRANKJE)

Omschrijving

Candy Dulfer komt naar het Zaantheater met More Sax, Candy & Rock-’n-Roll. Een muzikale show waarin de wereldberoemde saxofoniste niet alleen speelt maar ook openhartig en met humor en passie vertelt over haar avonturen met wereldsterren als Prince en Van Morrison. Hoor hoe het er écht aan toe gaat on the road, de voor- en nadelen van een wereldwijde nummer 1-hit scoren op je 19e, over hoe ze als tiener in de band van Rosa King op het North Sea Jazz Festival belandde en hoe het is om als vrouw de baas van de band te zijn.  

Candy Dulfer stond op haar vijfde al met een saxofoon in haar handen – misschien niet zo gek als je vader een bekende saxofonist is. Daarna ging het extreem snel: op haar elfde speelde ze in de band van Rosa King. Op haar veertiende had ze haar eigen band, waarmee ze nog voordat ze eindexamen had gedaan al in het voorprogramma van Madonna stond. Sindsdien speelt ze met muzikale helden als Prince, Van Morrison en Chaka Khan, had ze samen met Dave Stewart van The Eurythmics een wereldhit met ‘Lily was here’ en mag ze zichzelf dankzij haar plaat Saxuality een ‘Grammy nominated artist’ noemen. Inmiddels is Candy in het buitenland nog beroemder dan hier. Ze werkte samen met o.a. Beyoncé, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd, speelt met haar band over de hele wereld en scoorde meerdere nummer 1-hits in de VS.

Candy wordt begeleid door Roger Happel (toetsen, zang), Cyril Directie (drums) en Xander Buvelot (bas).

VR3 mrt 202320.00Albert HeijnzaalBestel

Ticketprijs incl. €3,60 drankje & garderobe

Zaantheater en Podium de Flux presenteren: TIJDMACHINE

Als je een artiest/band hoort doet het je vaak denken aan een periode waarin alles anders was. De songs die je hoort brengen je terug naar een moment en je weet nog precies wat je deed, voelde of in welke situatie je bevond. Dit gaat gepaard met een gevoel van vreugde, verdriet of verlangen. Met het label ‘Tijdmachine!’ brengt het Zaantheater samen met Podium de Flux je weer terug naar dat muzikale moment.

Locatie

Zaantheater

Nicolaasstraat 3

X
Geverifieerd door MonsterInsights