juli 2022

02jul20:00CELEBRATING AMYAmy Winehouse tribute | i.s.m. Cultureel Centrum Bullekerk20:00 BullekerkMuziek:PopVoorverkoop:€22,50 Deurverkoop:NVT Deur open:19:00 TICKETS

Celebrating Amy

Omschrijving

Celebrating Amy is dé Nederlandse Amy Winehouse tribute!

Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze tribute show over het leven van de legendarische zangeres. In haar veel te korte carrière heeft Amy slechts twee albums uitgebracht, maar wel bijna elke song op deze albums werd een hit.

Denise van Dorst zingt al geruime tijd als Amy. Niet alleen haar verschijning maar zeker ook haar stem vertonen een grote gelijkenis met die van het Britse icoon, hetgeen zeker uniek te noemen is. Met deze - nagenoeg identieke - vertolking van songs als 'Valerie', 'Rehab' en 'Back to Black' maakte Denise eerder al grote indruk in het SBS6 programma 'Battle Of The Bands'.

Op 2 juli zal Denise ook het publiek van de Flux in de Bullekerk meenemen naar het bewogen leven van Amy Winehouse, wat weerklank heeft in haar gehele muzikale repertoire. Denise is in staat zich volledig daarin in te leven en samen met haar band wordt het publiek een show voorgeschoteld die zowel swingend en soulful is, maar ook intens en emotioneel in de prachtige ballads die Amy gezongen heeft.

Een fantastische tribute aan de legendarische zangeres Amy Winehouse!

Locatie

Bullekerk

Westzijde 75, Zaandam

X
Geverifieerd door MonsterInsights