januari 2022

20jan20:00CELEBRATING THE MUSIC OF STEELY DANi.s.m. Zaantheater20:00 ZaantheaterVoorverkoop:€ 34,10 Deurverkoop:€ 34,10 Deur open:20.00 uur Ticket

Omschrijving

Mike Boddé en The Royal Dutch Scam duiken in het mysterie achter de wonderbaarlijke liedjes van Steely Dan. Een weergaloze ontdekkingsreis vol zwarte humor, literatuur, drugs, rock 'n' roll, science fiction, jazz en hilarische anekdotes. Houdt u van classic rock? Dan mag u dit unieke theaterconcert over Steely Dan natuurlijk niet missen!

Zelden is het iemand gelukt om de muzikale perfectie van studio-albums als 'Gaucho' en 'Aja’ live op het podium te reproduceren. Toch slaagt de tienkoppige band The Royal Dutch Scam daarin. Deze Nederlandse band, die bestaat uit de crème de la crème van sessiemuzikanten onder leiding van zanger Lo van Gorp, overtuigt zelfs de meest cynische Steely Dan fanaten. Door de groter wordende fanbase in binnen- en buitenland wordt The Royal Dutch Scam beschouwd als één van de beste Steely Dan-tributebands ter wereld. In muzikant en tv-persoonlijkheid Mike Boddé, Steely Dan-fan van het eerste uur, vond de band de beste compagnon om met deze muziek het theater in te gaan.

In 'Niets is wat het lijkt’ bent u getuige van de zoektocht langs alle bekende hits en minder bekende nummers die de legendarische anti-helden Donald Fagen en Walter Becker hebben voortgebracht, zoals 'Rikki don't lose that number', 'Reelin in the years' en 'Hey Nineteen’. Welke betekenis gaat er schuil achter de teksten? Hoe is deze muziek gemaakt? Welke diepere lagen zijn er nog meer te ontdekken?

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Zaantheater.

LET OP:

Voor toegang tot deze show heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app of een geprinte QR code. Kijk voor meer informatie op de speciale informatiepagina.

Locatie

Zaantheater

Nicolaasstraat 3

X
Geverifieerd door MonsterInsights