december 2022

11dec20:00DANNY BRYANT20:00 Podium de FluxMuziek:Jazz - blues - americanaVoorverkoop:€ 13,- Deurverkoop:€ 16,- Deur open:19.30 uur Ticket

Omschrijving

Al meer dan 15 jaar maakt de Britse gitarist en bluesman Danny Bryant op overtuigende wijze furore in de Europese blues scene. ‘Bryant pakt een Fender Stratocaster op en laat hem echt zingen’, aldus Joe Bonamassa. Door The Blues Magazine werd hij een ‘national blues treasure’ genoemd. Deze titel doet hem eer aan. Op 36 jarige leeftijd heeft hij al meer dan 2000 shows in binnen en buitenland gespeeld. Hij heeft op podia gedeeld met helden als Joe Cocker, Carlos Santana, Buddy Guy en Peter Green. Uitverkochte tours, hitnoteringen; deze Britse bluesheld is niet te stuiten.

In 2020 bracht Danny zijn nieuwe album Means of Escape uit, wat is opgenomen in Nashville en gemastered in de wereldberoemde Abbey Road Studios.

Helaas lijkt het COVID-19-virus nog niet te zijn verdwenen, daarom zorgen wij dat ons podium en haar sanitair meerdere keren worden ontsmet tijdens een evenement. Aan onze bezoekers geven wij graag de volgende - vrijblijvende - adviezen, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Blijf thuis bij klachten
  • Houd 1,5 meter afstand, daar waar dit kan
  • Ontsmet je handen (FLUX verzorgd ontsmetting-stations)
  • Draag gerust een mondkapje als de situatie dat aangeeft

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights