april 2022

24apr15:30DIRK SCHEELE - DE ROEP VAN DE JUNGLE (2+)I.s.m. Zaantheater15:30 Podium de FluxVoorverkoop:€10,- Deurverkoop:€12,- Deur open:15.00 uur Ticket

Omschrijving

Zondag 24 april komt Dirk Scheele terug naar Podium de Flux met een spetterend jungle-popconcert vol dieren, liedjes en interactie met het publiek.

Dirk gaat in deze muzikale voorstelling op zoek in de jungle naar zijn oude vriend Japie het Apie – bekend uit de bioscoopfilm en Dirk’s best bekeken video op YouTube. Tijdens deze zoektocht komt hij allerlei muzikale beesten tegen die Dirk helpen zijn maatje te vinden, en dit levert veel hilariteit op.

Wanneer Dirk uiteindelijk Japie treft, blijkt dat hij een swingende Apenband heeft opgericht die helaas nog een paar bandleden mist. Dit is het startsein voor de talentenjacht “De roep van de Jungle”, waarbij de kinderen in het publiek en de overige dieren strijden om een plekje op het podium samen met Dirk en de andere muzikanten.

Een spetterend Jungle-Popconcert is het gevolg, waarin veel bekende en nieuwe liedjes van Dirk worden gezongen, en de kinderen in de zaal volop mee kunnen zingen en dansen.

Dirk speelt deze voorstelling in een Jungle-decor samen met een aantal poppenspelers/muzikanten. Voor en na de show is een jungle-speeltuin aanwezig waar kinderen zich kunnen vermaken.

Kom je met het gezin of voor een verjaardagsfeestje? Wij bieden voor deze voorstelling ook groepstickets!

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Zaantheater.

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights