maart 2022

25maa20:00FACE 2 FACE - THE ULTIMATE TRIBUTE TO ELTON JOHN & BILLY JOELi.s.m. Cultureel Centrum Bullekerk20:00 BullekerkMuziek:Pop singer - song writer - soulVoorverkoop:€24,79 Deurverkoop:€24,79 Deur open:19.00 uur Ticket

Omschrijving

In 1994 bundelden Elton John en Billy Joel hun krachten voor een wel heel bijzonder live spektakel: de “Face To Face Tour”. Met deze dubbele headline toerden de iconen de hele wereld over en brachten hun beider grootste hits ten gehore voor een miljoenenpubliek. “The Piano Man” samen met “The Rocket Man” bleek zo’n succes, dat de tournee in respectievelijk 1998, 2003 én 2009 herhaald werd.

In 2018 kondigde Elton John zijn afscheid aan van de internationale podia en Billy Joel toert, op een enkele sporadische internationale show, ook niet meer buiten de V.S.

Met deze tribute heeft nu iedereen de kans om alsnog het ongelooflijk indrukwekkende repertoire van deze grootmeesters in de popmuziek in één zinderende show live mee te maken. “Your Song”, “She’s Always A Woman”, “I’m Still Standing”, “Uptown Girl”, en ga zo maar door. Gespeeld en gezongen door Alexander Broussard in de huid van Billy Joel en Max Anthony (U.K.) als Elton John. Een must-see voor de liefhebber!

Een onvergetelijke reis door het mooiste en het beste van ’s werelds grootste singer-songwriters.

Alexander Broussard toert door heel Nederland met “The Billy Joel Experience” en zijn “The Story Of…”. Alexander is in de Bullekerk een graag geziene gast.

Max Anthony (U.K.) ontdekte al vrij vroeg in zijn loopbaan een sterke voorliefde voor en een grote gelijkenis met Sir Elton John. Hij kroop in de huid van zijn idool en toerde met zijn Elton John Tribute Show over de hele wereld. Max gooit al jaren hoge ogen met zijn indrukwekkende vertolking van het monumentale repertoire van Elton John.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Cultureel Centrum Bullekerk.

Locatie

Bullekerk

Westzijde 75, Zaandam

X
Geverifieerd door MonsterInsights