FATE GEAR

10mei20:1520:15 FATE GEARJapanese All Female Metal Steam Punk (exclusieve NL show!)Podium DE FLUXVoorverkoop€ 25,00 Deurverkoop€ 29,00 Tickets

Omschrijving

De volledig vrouwelijke steampunk metalband FATE GEAR komt over vanuit Japan en strijkt 10 mei neer in DE FLUX voor een exclusieve NL show! Met oprichtend lid Captain Mina aan het roer is deze band goed op weg naar internationaal succes; ze spelen op podia over de hele wereld en stelen harten van metal fans onderweg.

In 2007 was Mina het oprichtend lid van DESTROSE, een van de pioniers van de opkomst van volledig vrouwelijke metalbands. DESTROSE baande de weg vrij voor bands zoals Babymetal en Lovebites. In 2015 was Mina vastbesloten om een band te creëren met een unieke uitstraling en een zware sound die resoneert met het opvallende steampunk-thema. Ze vond haar bondgenoten in demon drummer Haruka, meesterlijke shredder toetsenist Kurosaki, headbanger bassist Erika en Nana met haar waanzinnige death vocals, cleane vocals, screams en growls. De carrière van FATE GEAR nam echt een vlucht toen hun nummer ‘Megabullets’ werd gebruikt in de Netflix-anime ‘Kengan Ashura’. De muziekvideo’s hebben meer dan 1 miljoen views op YouTube bereikt.

FATE GEAR is meer dan alleen een band, het is een modieuze verklaring, een verhaal en een wereldbeeld. Ga je mee op hun avontuur?

Meet & Greet

Wil je de band persoonlijk ontmoeten? Er zijn slechts een aantal Meet & Greet tickets beschikbaar.
Go get it or regret it!

Deur open

19:45

Locatie

Podium DE FLUX

Hemkade 48, 1506 PS Zaandam