Flip Noorman

21apr20:3000:0020:30 - 00:00 Flip NoormanZingt Tom WaitsZaantheater, Nicolaasstraat 3Voorverkoop€16.55 Deur open20:00 TICKETS (INCL. DRANKJE)

Omschrijving

Flip Noorman zingt Tom Waits wordt een avond waar Flip op zijn eigenzinnige manier de dronken pianoballades en het dumporkest naar het theater brengt. Hij bewees al een begenadigd vertaler van het werk van Leonard Cohen te zijn; in dit programma doet hij er nog een schepje bovenop en zullen alle ballads in het Nederlands te horen zijn.

In de afgelopen jaren bouwde Flip met zijn band de Noormannen gestaag een reputatie op als vreemde eend in de bijt: creatieve arrangementen, scherpe, soms vervreemdende teksten, hele stukken onheilspellend spoken word. Ja, als je ze dan toch ergens mee moest vergelijken: Tom Waits. Het was dan ook wachten tot Noorman na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen zijn andere grote held terug naar Nederland zou brengen.

Flip zingt Waits… Hijs dat vod!

VR21 apr 202320.30 Forbo Flooringzaal

Bestel Tickets

Ticketprijs incl. €3,60 drankje & garderobe

Zaantheater en Podium de Flux presenteren: TIJDMACHINE

Als je een artiest/band hoort doet het je vaak denken aan een periode waarin alles anders was. De songs die je hoort brengen je terug naar een moment en je weet nog precies wat je deed, voelde of in welke situatie je bevond. Dit gaat gepaard met een gevoel van vreugde, verdriet of verlangen. Met het label ‘Tijdmachine!’ brengt het Zaantheater samen met Podium de Flux je weer terug naar dat muzikale moment.

Locatie

Zaantheater

Nicolaasstraat 3

Geverifieerd door MonsterInsights