juni 2022

10jun20:30GALLOWSTREET - JAZZ IN DE WINKEL CLUBSHOWExplosieve brass-hiphop uit Amsterdam20:30 Podium de FluxMuziek:Brass-HiphopVoorverkoop:€ 18,- Deurverkoop:€ 21,- Deur open:20.00 uur Ticket

Omschrijving

De Amsterdamse brass band Gallowstreet bracht in maart 2020 zijn derde album uit, Our Dear Metropolis. Op de plaat treedt de band in de rol in van instrumentale verhalenverteller. De sound die de groep naar festivals als ESNS en ADE bracht, wordt gekoppeld aan trance, hiphop en bigbandswing om zo een tegenwind van explosief en positief geluid neer te zetten.

Gallowstraat deelt een zelfgebouwde repetitieruimte met Jungle by Night en is doordrongen van een doe-het-zelf-mentaliteit, wars van conventie en vol vernieuwingsdrang. Met debuutalbum Battleplan en opvolger Hot Lava Sex Machine profileerde de groep zich als een frisse wind binnen het brassbandgenre. Een band die een eigenzinnige interpretatie geeft aan wat je met blaasinstrumenten kan doen en dat tijdens spannende en explosieve liveshows laat zien.

Tijdens deze editie van de JAZZ IN DE WINKEL CLUBSHOWS kun je op locatie een ticket voor het festival op 26 november kopen voor slechts €10 i.p.v. €27,50.

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights