september 2022

18sep21:00GIANTS OF PROGROCKMet Another Journey & The Rushians21:00 Podium de FluxMuziek:RockVoorverkoop:€15 Deurverkoop:€17,50 Deur open:20:30 Tickets

Giants Of Progrock

Omschrijving

Tijdens dit dubbelconcert zullen de Nederlandse tributebands Another Journey en The Rushians een ode aan rock-giganten ‘Journey’ en ‘Rush’ geven!

ANOTHER JOURNEY

Journey: de Beatles van de hardrock, met een supertalent aan muzikanten en songwriters. Songs met arrangementen die zich kenmerken van ijzersterke melodielijnen, muzikale virtuositeit en veelzijdigheid. Klassiekers, veelvuldig voorzien van meerstemmige vocalen en voldoende ruimte voor de individuele uitspattingen van de bandleden.

Another Journey wil de line-up van 1977 t/m 1996 weer doen herleven. Als toegewijde Journey-devoten zullen zij de klassiekers van weleer ten gehore brengen.

THE RUSHIANS

The Rushians is sinds 2016 dé Nederlandse ‘Rush’ tributeband! De band is een initiatief van gitarist Ronald ten Bos - bekend van ENorm en Marathon - en bestaat uit een vijftal Rush-fanaten. The Rushians zijn dusdanig geïnspireerd door Rush, dat ze het repertoire van de Canadese prog rock-giganten van A tot (YY)Z na kunnen spelen! Dat doen ze met dezelfde sound en energie als Gaddy Lee, Alex Lifeson en Neil Peart.

Kortom: Verwacht klassiekers, strakke gitaarpartijen, krachtige vocalen en natuurlijk een verzameling muzikanten die hun sporen de afgelopen jaren verdiend hebben.

Helaas lijkt het COVID-19-virus nog niet te zijn verdwenen, daarom zorgen wij dat ons podium en haar sanitair meerdere keren worden ontsmet tijdens een evenement. Aan onze bezoekers geven wij graag de volgende - vrijblijvende - adviezen, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Blijf thuis bij klachten
  • Houd 1,5 meter afstand, daar waar dit kan
  • Ontsmet je handen (FLUX verzorgd ontsmetting-stations)
  • Draag gerust een mondkapje als de situatie dat aangeeft

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights