Hannah Aldridge & band

09mei20:30Hannah Aldridge & bandThe Razor Wire TourPodium DE FLUX20:30 Tickets

Voorverkoop

€17,00

Deurverkoop

€21,00

Omschrijving

Hannah Aldridge’s felle zuidelijke energie reikt door elke luidspreker, of het nu in een auto is die 80 rijdt op de I-65, een rockclub in Amsterdam of een Honky Tonk in haar aangenomen thuisstad Nashville. Haar optredens zijn bijzonder energiek en met haar doorleefde stemgeluid, welke evenveel gritty als melodieus is, neemt ze je mee langs sfeervolle ballads en slepende southern rock.

Over Hannah Aldridge
Dochter van songwriter en Muscle Shoals-legende Walt Aldridge, begon Hannah haar muzikale reis als klassiek geschoolde pianiste. Als twintiger was het pas dat ze voor het eerst een gitaar oppakte en muziek begon te gebruiken als een uitlaatklep om haar ‘demonen’ te bestrijden. Hannah schreef haar eigen songs en met hulp van singer-songwriter Jason Isbell bracht ze haar debuutalbum ‘Razor Wire’ uit. Dit album kreeg lovende kritieken en bevat een mix van stevige nummers en ballads.

Deze ‘Southern Belle’ heeft zich inmiddels ontpopt tot een must see en op 9 mei kan jij erbij zijn in DE FLUX! Laat je meevoeren door de prachtige songs met sterke teksten en pakkende melodieën.

Locatie

Podium DE FLUX

Hemkade 48, 1506 PS Zaandam

Meer events

Deur open

20:00