oktober 2022

29okt20:00HARD! MET ANOTHER NOW, FRONTSTREET & 3 EYED KIDSi.s.m. De Groote WeiverGEANNULEERD20:00 De Groote WeiverMuziek:Rock - metal - punkVoorverkoop:€ 10,- Deurverkoop:€ 12,50 Deur open:19.30 uur Ticket

Omschrijving

LET OP: Dit evenement is geannuleerd. Kaartkopers ontvangen het aankoopbedrag op korte termijn terug.

Podium de Flux en de Groote Weiver slaan de handen ineen om harde muziek op de kaart te zetten! Denk aan metal, metalcore, punkrock, trash. Hoe harder, hoe beter! Zowel in De Flux als De Groote Weiver vinden er afwisselend optredens plaats van spraakmakende bands aangevuld met een Zaanse (regio) band. Zaterdag 29 oktober komen Another Now, Frontstreet & 3 Eyed Kids met de ‘Blegh To The Future Tour’ naar De Flux!

Another Now
Metalcore formatie Another Now uit Eindhoven brengt haar debuutalbum ‘OMNI’ uit. De oorsprong van de release gaat terug naar het einde van 2019, toen de band de eerste beginselen van enkele nieuwe tracks ontwikkelde in de studio. Voor het eerst was de band flink aan het experimenteren met elektronische elementen van diverse muzikale stijlen en dit vormde de basis voor de toon. Het album is geheel geproduceerd en gemixt door Rik Bosmans (bassist, vocalist & producer Another Now) en gemastered door Darius van Helfteren (Epica, Noisia, De Staat).
In het voorjaar van 2021 gaf Another Now al een tipje van de sluier door het releasen van een aantal singles. De laatste single ‘Trojan’ laat een andere kant zien van de sound van Another Now zien. Dit in de vorm van een ‘nu-metal’ track, waarin de groep een moderne twist geeeft aan de donkere elektronica van Nine Inch Nails plus de gemanipuleerde riffs en opzwepende refreinen van Limp Bizkit.

Frontstreet
Frontstreet combineerd metal, rap met elektronische sounds. Frontstreet heeft verschillende keren live op 3FM gespeeld, was met videoclip op MTV te zien en was op NPO ZAPP. De band heeft het podium gedeeld met onder andere Crazy Town, Hollywood Undead en Limp Bizkit. In 2017 kwam het debuut album Reality Check uit. Eind 2020 kwam de single FREE uit.

3 Eyed Kids
Wat als metal harde seks zou hebben met hiphop?Of wat als Cardi B zwanger zou zijn van Rage Against The Machine?Raar –maar wij weten het antwoord al. Tijdens de lockdowns zijn er vreemde dingen gebeurd en wij waren er getuige van. Het resultaat: Three-Eyed Kids.Ze zien er op het eerste gezicht onschuldig uit, maar mind you; ze breken de boel af. Hoe schattig ze ook lijken: hun eerste woordjes gaan al gelijk over hoe de wereld moet veranderen.Deze hardcore-metal-hiphop-kids gaan ons flink verrassen met een unieke sound en energieke liveshow die je dot denken aan bands als Fever333, $uicideboyS of Ghostmane.

Helaas lijkt het COVID-19-virus nog niet te zijn verdwenen, daarom zorgen wij dat ons podium en haar sanitair meerdere keren worden ontsmet tijdens een evenement. Aan onze bezoekers geven wij graag de volgende - vrijblijvende - adviezen, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Blijf thuis bij klachten
  • Houd 1,5 meter afstand, daar waar dit kan
  • Ontsmet je handen (FLUX verzorgd ontsmetting-stations)
  • Draag gerust een mondkapje als de situatie dat aangeeft

https://www.youtube.com/embed/4_5hzDaNAIw

Locatie

De Groote Weiver

industrieweg 1A

X
Geverifieerd door MonsterInsights