Heroes: Support Your Locals met Gunmoll, Eurydice & Molton Grove

17mei20:30Heroes: Support Your Locals met Gunmoll, Eurydice & Molton GroveIn samenwerking met Heroes Music Bar ZaandamPodium DE FLUX20:30 Tickets

Voorverkoop

€ 5,00

Deurverkoop

€ 7,50

Omschrijving

Nieuwe talenten met Zaanse talenten onder een dak! DE FLUX en Heroes Music Bar in Zaandam hebben de handen weer ineengeslagen voor een reeks van optredens met opkomende artiesten en bands aangevuld met talent uit de regio.

Gunmoll
Gunmoll doordrenkt rock&roll songs met de verleiding, het gevaar en de opwinding van de meest bloedstollende crime novels. De band, opgericht door Jolien Grunberg (zang/gitaar) en Bram Bol (gitaar/productie), vertolkt verhalen van romantiek, verraad, adrenaline en onderhuidse spanning, deels verankerd in Jolien’s Roemeense roots.

Toen Jolien de eerste schetsen van de film-noir-achtige gitaarpop van Gunmoll had gemaakt, zocht ze contact met Bram, met wie ze bij een vorig project al een goede klik had ontwikkeld. Die onderlinge chemie barst uit zijn voegen tijdens de eerste schrijfsessies als Gunmoll: een dansbaar en catchy rockgeluid bomvol verrassende elementen, achteloos wisselend tussen wilde rock & roll riffs, oriëntaalse melodielijnen en opzwepende surfrock.Eurydice
Het progressieve rock trio afkomstig uit – het ooit-zo-rustige dorp – Den Ilp, nabij Amsterdam, neemt je mee op een unieke muzikale reis waar muziek en ‘storytelling’ zich met elkaar verweven. Jelle de Lange (gitaar/zang), Sanne Strijbis (bas) en Jim Versteegh (drums) vermengen met hun muziek naadloos zware en mysterieuze elementen met elkaar, waardoor er een voortdurende veranderende dynamiek ontstaat op het podium. Geïnspireerd door mythologie creëert Eurydice teksten die dienen als metaforen voor sociale thema’s en menselijke natuur.

Hoewel het muzikale trio pas een half jaar aan de weg timmert, hebben ze inmiddels al dertig shows gespeeld waaronder een EP release voor een volle zaal bij Podium Victorie in Alkmaar. inmiddels zijn ze bezig met hun tweede EP, waarin ze beloven nog meer uit te pakken in zowel productie als songwriting.

Molton Grove
Meet de alternatieve rocksensatie uit Amsterdam: Molton Grove! Met hun krachtige riffs en melodieën winnen ze steeds meer terrein binnen de alternatieve rockscene. Hoewel ze hun inspiratie uit vrijwel alle genres halen, is het geluid van de band voornamelijk gericht op de kenmerkende sound van de jaren 90. Denk aan de energie van bands als Nirvana, Soundgarden en Pearl Jam, vermengd met een eigentijdse twist die Molton Grove’s eigen stempel op het genre zet.

Locatie

Podium DE FLUX

Hemkade 48, 1506 PS Zaandam

Meer events