november 2022

06nov15:30IVA WONDERStevie Wonder Tribute15:30 Podium de FluxMuziek:R&BVoorverkoop:€15 Deurverkoop:€17,50 Deur open:15:00 TICKETS

Iva Wonder

Omschrijving

Iva Wonder komt op 06.11.2022 naar DE FLUX! Dit is dé Nederlandse Stevie Wonder tribute, bekend van het populaire TV-programma ‘Battle Of The Bands’!

Leadzanger Ivanildo Braam aka Iva Wonder is als kleine jongen al fan van Stevie Wonder. Hij is dan ook zijn grote voorbeeld in de muziek en Ivanildo leert op vocaal gebied veel van Wonder. Braam begint al vroeg met het uitbrengen van eigen muziek en hiermee weet hij als voorprogramma het publiek van o.a. NEYO, Madonna, MC Hammer en AKON in te pakken.

Voor het programma besluit Ivanildo een band bij elkaar te brengen en als eerste Nederlandse Stevie Wonder-tribute het avontuur aan te gaan. Met succes; keer op keer blaast Iva Wonder de jury omver en uiteindelijk schopt de band het helemaal tot de finale!

Helaas lijkt het COVID-19-virus nog niet te zijn verdwenen, daarom zorgen wij dat ons podium en haar sanitair meerdere keren worden ontsmet tijdens een evenement. Aan onze bezoekers geven wij graag de volgende - vrijblijvende - adviezen, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Blijf thuis bij klachten
  • Houd 1,5 meter afstand, daar waar dit kan
  • Ontsmet je handen (FLUX verzorgd ontsmetting-stations)
  • Draag gerust een mondkapje als de situatie dat aangeeft

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights