JANEKE MEESSEN - A TRIBUTE TO BARBRA STREISAND

23apr20:0020:00 JANEKE MEESSEN - A TRIBUTE TO BARBRA STREISANDi.s.m. Cultureel Centrum BullekerkBullekerk, Westzijde 75, ZaandamVoorverkoop€24,79 Deurverkoop€24,79 Deur open19.00 uur Ticket

Omschrijving

In een ode aan Barbra Streisand neemt Janneke Meessen je mee door het onvergetelijke oeuvre van de legendarische zangeres. Sluit je ogen en laat je meevoeren tijdens de prachtige klassiekers van Barbra zoals ‘Evergreen’ en ‘Woman in love’. Streisand, die inmiddels 79 jaar jong is, heeft al meer dan 70 albums op haar naam staan en talloze prijzen in ontvangst mogen nemen ter ere van haar uitgebreide muziek- en filmcarrière.

Janneke Meessen is een veelzijdige zangeres, die meerdere jaren mee op tour is geweest met coverbands als ‘De Corona’s’ en ‘A tribute to John Denver’. Ze is met vele genres opgegroeid uit de soul-, pop- en rockwereld. Barbra Streisand is niet meer uit haar repertoire weg te denken. Janneke brengt de muziek op haar eigen wijze, terwijl je via haar klanken toch aan Barbra wordt herinnerd. En gezien Barbra Streisand zelf niet vaak in Nederland heeft opgetreden, brengt Janneke met deze tribute de fans van Streisand en haar muziek weer dichter bij elkaar. Ook de jongere generaties worden daarbij aangestoken met de magische en ongeëvenaarde stem van Barbra Streisand.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Cultureel Centrum Bullekerk.

Locatie

Bullekerk

Westzijde 75, Zaandam

Geverifieerd door MonsterInsights