Jeffrey Halford & The Healers - FLUX OP LOCATIE

08sep20:3020:30 Jeffrey Halford & The Healers - FLUX OP LOCATIESupport: Aura De Vermaning Wormerveer, Zaanweg 57Voorverkoop€12,00 Deurverkoop€ 15,00 Deur open20:00 Tickets

Omschrijving

Of je nu al bekend bent met Jeffrey Halford's werk of hem net ontdekt, dompel jezelf onder in zijn muziek en laat je meeslepen door de meesterlijke composities, de rijke instrumentatie en de diepgaande emotie die in elke noot doorklinkt. Jeffrey Halford is een troubadour van de Americana-traditie en zijn muziek is een verademing in deze moderne tijd.

Jeffrey Halford heeft door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd als verhalenverteller en songwriter. Hij heeft het podium gedeeld met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waarbij The Rolling Stones misschien wel het meest opmerkelijke voorbeeld zijn.

Op zijn nieuwste release 'Soul Crusade' brengt hij een samenhangende verzameling nummers die geïnspireerd zijn door gospel, folk, soul en blues. De muzikale bijdragen van artiesten als lap slide-master Bruce Kaphan, singer-songwriter/multi-instrumentalist Tom Heyman en alt-blues-pionier Preacher Boy voegen een extra dimensie toe aan de muziek van Halford. Bovendien wordt het album verrijkt door de deelname van Mark Karan en zelfs Jeffrey's eigen kinderen, Aaron en Hannah.

Openingsact: Aura

Aura is een Americana-duo gevormd door de Zaanse muzikanten Auke (gitaar, banjo en zang) en Jindra (percussie, mandoline en zang). Aura speelt covers en eigen werk, van countryballads tot opzwepende bluegrass. In de instrumentatie en harmonieuze samenzang is de invloed van traditionele folk en acts als Gillian Welch en Watchhouse te horen. Jindra en Auke speelden van jongs af aan al in verschillende bandjes en hebben elkaar zo door de Zaanse muziekwereld gevonden. Laat je verassen door hun intieme sound en hun sterke performance.

Locatie

De Vermaning Wormerveer

Zaanweg 57

Geverifieerd door MonsterInsights