februari 2023

23feb20:0000:00Jo HarmanJerney Kate20:00 - 00:00 Podium de FluxMuziek:Blues/americana/roots,Singer-Songwriter,SoulVoorverkoop:€20.00 Deur open:20:00 TICKETS

Omschrijving

Met haar debuutalbum Dirt On My Tongue (2013) veroverde Jo Harman niet alleen de harten van bluesfans, maar ook die van jazz, soul, gospel en country. In 2023 zal zij tevens een speciale collectors heruitgave uitbrengen van dit album. De veelzijdige Britse is van het soort rootsy zangeressen dat het traditioneel goed doet in Nederland zoals Beth Hart en Dana Fuchs bijvoorbeeld. Harman is uit hetzelfde hout gesneden, hooguit wat meer sophisticated met haar steengoede, lekker in het gehoor liggende blue-eyed soul liedjes. Afgelopen jaar schitterde Jo Harman op Ramblin Roots festival in Tivolivredenburg.  

Support Jerney Kate

Haar naam doen wellicht anders vermoeden, maar zangeres Jerney Kate is een echte Noord-Hollandse. Omringt door water en Zaans groen zingt ze haar eigen warme mix van pop, jazz, blues en folk. Eigen werk en traditionals maar ook covers van haar heldinnen Eva Cassidy en Bonnie Raitt. Jerney houdt van kleine liedjes maar trekt met haar dynamische stem ook graag de registers open. ‘She’s got the pipes’ schreef een recensent ooit. Ja, maar dan wel met een flinke dosis Noord-Hollandse nuchterheid.

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights