november 2022

09nov20:00Keep Of Kalessin, DHG & Cadaver - Exclusieve NL showNorwegian Invasion Tour20:00 Podium de FluxMuziek:MetalVoorverkoop:€25 Deurverkoop:€27,50 Deur open:20:00 Tickets

Omschrijving

Op woensdag 9 november presenteren we 3 snoeiharde metalbands. Want zeg nou zelf: dat breekt zo lekker de week!

Vanuit de koude duisternis hebben Keep of Kalessin, Dødheimsgard en Cadaver de handen ineengeslagen om een ware Noorse metal-invasie op Europees grondgebied plaats te doen laten vinden.

Keep of Kalessin heeft inmiddels al een behoorlijke reputatie opgebouwd. De band behaalde in eigen land al de tweede positie van de hitlijsten, werd derde op het Noorse Eurovision Songfestival en won twee Noorse Grammy awards, naast een ontelbaar aantal goede reviews en honderden shows over de hele wereld. Bereid je voor op extreem epische metal, tijdens hun speciale 25-jarige jubileumshow deze tour.

Dødheimsgard – ook wel bekend als DHG – startte als pure black metal band, maar heeft inmiddels ook elektronische, industriële en experimentele elementen in hun muziek omarmd. Dit heeft er voor gezorgd dat het geluid van de band sinds het begin enorm is verandert, maar absoluut uniek is. De avant-garde extreme metal van deze Noorse band wil je niet missen!

De originele visie op Metal muziek van Anders Odden, gecombineerd met het drumwerk van Dirk Verbeuten heeft geleid tot de gedurfde wederopstanding van Cadaver. Vastberaden om te vernietigen, is de band weer terug. Klaar om te regeren en hun gerevitaliseerde wreedheid naar DE FLUX te brengen.

https://www.youtube.com/watch?v=p3qb5jf1nE4
https://www.youtube.com/watch?v=6cKJQ5gWhOk
https://www.youtube.com/watch?v=n4KKJ2iNnJM

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48, Zaandam

X