februari 2023

24feb20:3000:00King of the World & Sean Webster10 JAAR ROYAL BLUES20:30 - 00:00 Podium de FluxMuziek:Blues/americana/rootsVoorverkoop:€19.00 Deurverkoop:€21.00 Deur open:20:00 TICKETS

Omschrijving

Een avond met twee toppers uit de Blueswereld; King of the World en Sean Webster.

King of the World staat al meer dan 10 jaar aan de Nederlandse top en vergaarde een dijk van een reputatie via zes albums, optredens door heel Europa van North Sea Jazz Festival en Paradiso (Live-Cd opname 2015) tot het Vienna Spring Blues Festival. De band ontving vele blues Awards en trad op in TV- en Radioshows als Vrije Geluiden, Pauw en Witteman, “Derksen on the Road”, Veronica (Eyes of a Child” werd Veronica’s Oorkonde 2022), Kopspijkers en Tros Muziekcafé. Ook is de band bekend van het begeleiden van buitenlandse artiesten als Matt Schofield, Kid Ramos, Christine Tambakis maar ook Sean Webster die ze voor deze speciale gelegenheid zullen begeleiden.
www.kingoftheworld.eu

Sean Webster kennen we van zijn optredens bij de Johan Derksen Tv-shows en diens theatertour waar hij grote indruk maakte met zijn rauwe stemgeluid! Via zes studio albums en optredens door Amerika en Europa bouwde hij een carrière op die staat als een huis. Het Engelse muziek platform Music News schreef: "Ik heb nog nooit iemand gehoord met zo'n stem als Sean Webster; het is een wonder dat hij niet wordt bejubeld als een Blues superster". Sean heeft onlangs getekend bij het Duitse platenlabel M2 records en is druk bezig met het schrijven van een nieuw album, dat in het voorjaar van 2023 zal verschijnen. De platenmaatschappij is druk bezig, met het boeken van Sean en zijn band door Duitsland, Zwitserland, Denemarken, en andere delen van Europa.

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights