La Jungle & Marathon

10maa20:3000:0020:30 - 00:00 La Jungle & MarathonRockPodium de Flux, Hemkade 48Voorverkoop€16.00 Deurverkoop€17.00 Deur open20.00 TICKETS

Omschrijving

Zes snaren op een gitaar, een casio keyboard, een loop station en een drumkit, dat is alles wat deze twee jongens uit het zuid-Belgische Bergen nodig hebben voor een razende mengeling van punk, noise, trance en techno. En een enorme berg energie natuurlijk, want een concert van La Jungle beluister je niet, dat ónderga je! 

Drummer Reggie knalt er loeiharde en retestrakke ritmes uit waarover Jim met gitaar, stem en loops trance-achtige patronen en geluidsmuren legt. Nu eens subtiel, dan weer moddervet, maar altijd dansbaar als snoeiharde techno.

La Jungle is liters zweet, volumes aan decibellen en zonder pretenties. Dit duo brengt de rock terug naar diens primitieve, bijna sjamanistische oervorm. Oftewel: niet lullen maar spelen!!

Marathon moet net als deelnemers van de hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen. Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun generatie steeds vaker op moet zitten.

Marathon’s explosieve mix van shoegaze en postpunk leverde de band in korte tijd al een mooie staat van dienst op met o.a. optredens op Welcome to the Village, Grauzone en daarnaast 3voor12 livesessie. Debuut-single ‘Age’ werd omarmd door KINK en stond wekenlang in de Outlaw41. Na een bomvolle Popronde en met Noorderslag in het vooruitschiet maakt Marathon zich klaar voor de release van hun debuut-EP in het voorjaar van 2023. Marathon doet mee met de Popronde maar doet ook Eurosonic Noorderslag. Kortom: volop genieten met een super programma!

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

Geverifieerd door MonsterInsights