november 2022

24nov19:00Leaves' Eyes + Special Guests: Catalyst Crime & TemperanceSymfonische MetalGEANNULEERD19:00 Podium de FluxMuziek:MetalVoorverkoop:โ‚ฌ18 Deurverkoop:โ‚ฌ20 Deur open:18:30 Tickets

Leaves' Eyes - Symfonische Metal

Omschrijving

LET OP: Dit evenement is geannuleerd

De Duits Symfonische Metalband Leaves' Eyes komt 24 november voor een ๐—˜๐—ซ๐—–๐—Ÿ๐—จ๐—ฆ๐—œ๐—˜๐—ฉ๐—˜ ๐—ก๐—Ÿ ๐—ฆ๐—›๐—ข๐—ช naar DE FLUX. Daarbij worden zij ondersteund door Temperance & Catalyst Crime.

LEAVES' EYES

Leaves' Eyes is een van de meest succesvolle bands binnen de Gothic/Rock Metal Scene. De groep conformeert zich de laatste jaren steeds meer aan de rituelen van de aloude Vikingen.
Het nieuwe album โ€˜Sign of the Dragonheadโ€™ is een vertelling van Noordelijke sages en mythes. Songtitels als โ€˜Across the Seaโ€˜, โ€˜Jomsborgโ€˜, โ€˜Riders on the Windโ€™ en โ€˜Fires in the Northโ€™ laten weinig aan deze verbeelding over. Subtiele bijna klassieke zanglijnen ondersteund door bombastische arrangementen met folkinvloeden doen de identificering met de Noordelijke nevelige spookachtige geheimzinnigheden alleen maar groeien.

TEMPERANCE

De Italiaanse melodic symphonic metal band Temperance staat bekend om hun uitzonderlijke vocale melodieรซn, energieke metal gitaarriffs in symfonische sferen! De combinatie van de kristalheldere stem van Alessia Scolletti, het sterke timbre van Michele Guaitoli en de ruige zang van meesterbrein en gitarist Marco Pastorino zorgen ervoor dat Temperance zich steeds meer onderscheidt. Met miljoenen YouTube-weergaven lijken de recente videoโ€™s van 'The Last Hope, โ€˜In A World Of Hopes' en โ€˜Of Jupiter And Moonsโ€™ dat te bewijzen.

CATALYST CRIME

De filmische symfonische metalband Catalyst Crime is het nieuwe project van Xandria-drummer Gerit Lamm en de Amerikaanse zanger Zoe Marie Federoff. Epische soundscapes van symfonische Metal worden vermengd met de donkere intensiteit van Death metal. Toen Alexander Krull (Leaves โ€™Eyes, Atrocity) hoorde van dit project, besloot hij zich bij het team van Catalyst Crime aan te sluiten. Als producer nam hij het titelloze debuutalbum op in Mastersound Studios in Stuttgart, Duitsland. In 2021 kunnen we het debuutalbum verwachten!

Helaas lijkt het COVID-19-virus nog niet te zijn verdwenen, daarom zorgen wij dat ons podium en haar sanitair meerdere keren worden ontsmet tijdens een evenement. Aan onze bezoekers geven wij graag de volgende - vrijblijvende - adviezen, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Blijf thuis bij klachten
  • Houd 1,5 meter afstand, daar waar dit kan
  • Ontsmet je handen (FLUX verzorgd ontsmetting-stations)
  • Draag gerust een mondkapje als de situatie dat aangeeft

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48

X
Geverifieerd door MonsterInsights