LESOIR

Event Tagsmelodisch,rock10nov20:3020:30 LESOIRSupport: Kristoffer Gildenlöw (van Pain of Salvation, Kayak)Podium de FluxVoorverkoop€15,- Deurverkoop€18,- Deur open20.00 uur Ticket

Omschrijving

Lesoir is geen onbekende meer in het artrock/progrock landschap en heeft zelfs succes ver buiten de Nederlandse landsgrenzen. De muziek van Lesoir heeft invloeden van bands als Anathema, Porcupine Tree, Steven Wilson en The Gathering. Inmiddels heeft de band vijf succesvolle albums op haar naam staan. Afgelopen jaren deelden zij al het podium met o.a. The Gentle Storm, Delain, Evergrey, The Pineapple Thief en Within Temptation.

Als special guest gingen ze in 2019 op tour met de Poolse act Riverside, waarna de creativiteit weer ging borrelen. De band scheef in de maanden erna het album en eind december werden de eerste songs opgenomen. Met als resultaat “Mosaic”, een eerlijke plaat die eens te meer emotie toon, doch ditmaal iets minder boos en bovenal zichzelf, echt Lesoir dus. Met 10 jaar tussen de release van de debuutplaat en deze vijfde langspeler, durft Lesoir met trots te zeggen dat 'Mosaic' de plaat is geworden die Lesoir eindelijk écht definieert. Op 10 november kan je live van deze prachtplaat genieten in DE FLUX!

Support: Kristoffer Gildenlöw (van Pain of Salvation, Kayak)
Support deze avond is Kristoffer Gildenlöw 🎸 Deze Zweedse artiest met een rijke geschiedenis in de progressieve rockscene is vooral bekend van zijn tijd bij Pain of Salvation, maar heeft daarnaast ook solomuziek gemaakt welke hij deze avond ten gehore komt brengen!

Locatie

Podium de Flux

Hemkade 48