maart 2022

13maa16:00LORENA + THE TIDE - CD RELEASEFEESTFlux op locatie16:00 BullekerkMuziek:Pop singer - song writer - soulVoorverkoop:€ 10,- Deurverkoop:€12,50 Deur open:15.00 uur Ticket

Omschrijving

Lorena + The Tide is een Zaanse indie pop/rock band geformeerd rond singer-songwriter Lorena Visintainer. De bandleden hebben achtergronden in bands uit verschillende genres; van folk en pop, tot blues, funk, rock en metal. Een bijzondere samenwerking, die erg goed blijkt te werken.

In februari 2021 bracht de band haar eerste single “Warrior” uit tijdens een livestream bij De Flux. Een pittige start; het nummer adresseert de gezondheidsproblemen die Lorena in die tijd had en het gevecht om deze te overwinnen. Toen haar vooruitzichten verbeterden in de zomer, wilde de band geen tijd verspillen en dook ze gelijk de studio in om haar debuutalbum “Open Sea” op te nemen bij muziekstudio Jottem! in Wormerveer.

Op het album staan acht nummers in het indie pop/rock genre, met hier en daar invloeden uit de country en folk. De eerste single van het album, “Where We Belong” is in november uitgekomen.
Op 13 maart zal de band “Open Sea” presenteren bij Flux op locatie in Cultureel Centrum Bullekerk! Hierbij zullen ze uiteraard de nummers spelen, maar ook de verhalen vertellen achter de nummers, hoe ze met de band tot stand zijn gekomen en hoe het er in de studio aan toe ging.

Lorena Visintainer (zang en gitaar)
Kai Imming (elektrische gitaar)
Jeroen Meijer (basgitaar)
Charlene Wesseling (zang en toetsen)
Micha Sprenger (zang en elektrische gitaar)
Carlos Villa Baars (drums en percussie)
Randy van Dijk (geluidstechniek)

Locatie

Bullekerk

Westzijde 75, Zaandam

X
Geverifieerd door MonsterInsights